Loading...

STROKOVNJAKI
ZA RAZVOJ IN
PROIZVODNJO

LEŽAJEV

od 200 mm do 5000 mm premera

Proizvajamo aksialne ležaje

Proizvajamo vse tipe ležajev izdelanih na podlagi pridobljenih tehničnih specifikacij (ležaji po meri) ter številne standardne tipe ležajev Rotis.

Dolgoletne izkušnje, strokovnost ter naložbe v raziskave in razvoj so temelj, ki nam omogoča, da vam predlagamo in razvijemo najoptimalnejši ležaj glede na tehnične zahteve. Tehnična podpora, hitra odzivnost in dostopnost na vseh ravneh pa so tiste značilnosti, ki nas delajo drugačne.

VEČ O LEŽAJIH

Kar 60% ležajev po meri

Ste razvili nov produkt in ne veste, kakšen bi bil najustreznejši tip ležaja zanj?

Razvojno-tehnični oddelek podjetja Rotis za vas izdela vse potrebne preračune pri dimenzioniranju ležajev za nove izdelke. Izkušeni strokovnjaki vam predlagajo najprimernejši tip ležaja glede na dane obremenitve in druge dejavnike kot so temperaturno območje delovanja, mesto vgradnje ležaja in hitrost vrtenja, ter številne druge, ki jih je treba upoštevati pri natančnem izračunu.

Zagotavljamo najvišjo stopnjo kakovosti

Ležaj je komponenta, ki se vgrajuje v najzahtevnejše končne izdelke, zato ni dopustno niti najmanjše odstopanje v kakovosti!

Učinkovito obvladovanje procesov proizvodnje in doseganje visokih standardov kakovosti skozi celoten proces proizvodnje zagotavljamo s 100 % sledljivostjo proizvodnje. S črtno kodo nadzorujemo vsako posamezno tehnološko operacijo in vsak sestavni element končnega izdelka.

ROTIS KAKOVOST

Poleg ležajev
izdelujemo tudi različne

STROJNE DELE

ZOBNIKI
VARJENE KONSTRUKCIJE
STROJNI DELI IN SKLOPI

Naše proizvodne zmogljivosti

Proizvodni prostori podjetja Rotis se nahajajo v Kočevju. Proizvodnja je organizirana na način 100 % sledljivosti proizvodnje, ki jo zagotavljamo s črtnimi kodami.

Strokovnjaki, ki sodelujejo v proizvodnem procesu se nenehno izpopolnjujejo in nadgrajujejo svoje znanje. Interdisciplinarno sodelovanje med tehničnimi oddelki tudi na dolgi rok zagotavlja visoko stopnjo kakovosti vseh izdelkov podjetja Rotis.

VEČ O PROIZVODNIH ZMOGLJIVOSTIH

Skušate optimizirati stroške nabave?

Pošljite nam svoj tehnični načrt in poslali vam bomo neobvezujočo ponudbo.

Primeri aplikacij

Bagri
Dvigala
Vetrne turbine
Are you trying to optimise purchasing costs?
Provide us with your technical data and we will send you a non-binding offer.