Loading...

PROIZVODNJA

LEŽAJEV

od 200 mm do 5000 mm premera

Zakaj ležaji Rotis?

Dolgoletne izkušnje in tradicija so garancija za najoptimalnejše rešitve tehničnih zahtev. Visoko usposobljen kader vam nudi vso tehnično podporo tako pri snovanju ležaja, kot tudi pri poznejši vgradnji in obratovanju ležaja.

S sistemom sledljivosti proizvodnih operacij in doslednim izvajanjem kontrolnih postopkov zagotavljamo najvišjo kakovost ležajev.

Kontinuirano vlaganje v razvoj modelov za dimenzioniranje ležajev ter vlaganje v najsodobnejšo strojno opremo zagotavljata ustrezno natančnost in ponovljivost tehnoloških operacij in s tem kakovosten končni izdelek.

Primeri uporabe

Ležaji podjetja Rotis se vgrajujejo tudi na najzahtevnejših področjih uporabe.

Gradbeni žerjavi
Radarji
Bagri za dnevni kop

Skušate optimizirati stroške nabave?

Pošljite nam svoj tehnični načrt, mi pa vam bomo poslali neobvezujočo ponudbo.

Kakovost Rotis

Varnost, kakovost in dolga življenjska doba izdelkov podjetja Rotis so posledica učinkovitega obvladovanja procesov proizvodnje in doseganja visokih standardov kakovosti skozi celoten proces proizvodnje. Zagotavljamo 100 % sledljivost vseh sestavnih delov končnega izdelka ter hkrati nadzorujemo vsako posamezno tehnološko operacijo in vsak sestavni element končnega izdelka.

Vse materiale nam dobavljajo  atestirani in uveljavljeni ter preverjeni dobavitelji. Vsi ležaji so izdelani skladno s standardom EN 10.204 in na željo končnega uporabnika tudi certificirani s strani družb, kot so: DNV GL, BV, LRS, GOST idr.

Vsi izdelki podjetja Rotis so hkrati izdelani tudi po standardu ISO 9001:2008.

OGLEJTE SI VEČ