Loading...

STROJNI

DELI

Zakaj Rotis strojni deli?

Visoka stopnja prilagodljivosti proizvodnje, prilagajanje tehničnim zahtevam kupca, optimizacija stroškov nabave ter dobava na rok, so tiste značilnosti podjetja Rotis, zaradi katerih boste vedno znova radi sodelovali z nami.

Načrtujemo in proizvajamo posamezne sklope in velike serije, izdelane iz kakovostnega materiala, ki ga dobavljajo atestirani in uveljavljeni dobavitelji iz Evrope. Izvedemo lahko le posamezno operacijo ali pa proizvedemo celoten izdelek – vse v skladu z vašimi načrti. Pomagamo vam tudi pri uresničevanju vaših poslovnih idej! Ekipa strokovnjakov vam lahko svetuje, načrtuje in skupaj z vami razvija izdelek vse od prve testne različice pa do končne serijske proizvodnje.

STROJNI
DELI,

katere
izdelujemo

ZOBNIKI
VARJENE KONSTRUKCIJE
STROJNI DELI IN SKLOPI

Proizvodne zmogljivosti

Strojni park podjetja Rotis sestavljajo različni visoko tehnološki stroji. Med njimi so CNC-vertikalne stružnice, horizontalne stružnice, stroji za ozobljenje, obdelovalni centri, stroji za vrtanje in induktivno kaljenje ter številni drugi stroji, ki nam omogočajo, da lahko proizvodni proces izpeljemo povsem samostojno od začetka do konca v naših lastnih proizvodnih prostorih.

OGLEJTE SI VEČ

Skušate optimizirati stroške nabave?

Pošljite nam svoj tehnični načrt, mi pa vam bomo poslali neobvezujočo ponudbo.