Kadrovska štipendija

Podjetje Rotis je razvojno naravnano in zato ves čas odprto za odgovorne, motivirane, vztrajne in energične kandidate. Naše delo in razvoj sta pretežno usmerjena na tuje trge. Naš moto je vrteti svet.

Naš cilj je, da z novimi idejami in izboljšavami postanemo še boljši.
Ste mnenja, da Vaše ideje lahko pripomorejo k temu? Ste drugačni? Ste sodelovalni, dobro organizirani in učinkoviti ter imate razvito visoko stopnjo osebne in poslovne integritete? Vam komunikacija v tujem jeziku ne predstavlja težav?

Če pri študiju dosegate nadpovprečne uspehe, če ste motivirani, vsestranskiambiciozni, radovedni in iznajdljivi, se prijavite na naš razpis za kadrovske štipendije.

Štipendije podeljujemo študentom, ki na različnih področjih dosegajo nadpovprečne uspehe, so motivirani za delo v našem podjetju in katerih študijska usmeritev ustreza naši dejavnosti. Štipendije razpisujemo za tehnične smeri (strojna stroka).V kolikor se vidite v naši skupini, potem nam pošljite vaš življenjepis. Bodite izvirni in nas prepričajte z svojo drugačnostjo.

Zavrtimo svet skupaj!

Kako do štipendije?

Preprosto.

Prijavi se najkasneje do 30.09.2020, in prijavi priloži:

  • življenjepis, da te spoznamo. V njem napiši, zakaj študiraš, kar študiraš, kaj te pri študiju najbolj navdihuje, katero področje te najbolj zanima, pa tudi, kje se vidiš v prihodnje;
  • potrdilo o opravljenih izpitih oziroma zadnje študijsko spričevalo;
  • potrdilo o vpisu v študijsko leto 2020/2021.

Kandidate, ki nas boste s svojimi predstavitvami najbolj prepričali, bomo povabili na pogovor.

Prijave sprejemamo na elektronski naslov: kadri@rotis-lj.si . Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na tel. št. 01 530 09 91.

 

Trzin, 16. september 2020

Proizvodnja v naši novi, moderni hali v Kočevju je stekla

Nova proizvodnja hala obsega površino 8000 m2. V hali je 28 strojev za različne operacije. Investirali smo v tri nove stroje, ves ostali strojni park pa smo v celoti obnovili in posodobili.

Proizvodna hala je bila načrtovana in zgrajena skladno s procesom digitalizacije – vhodni material, proizvodna linija, kontrola končnega proizvoda, izhod gotovih proizvodov.
Ob povečani produktivnosti in transparentnosti smo izboljšali tudi delovno okolje naših zaposlenih.

Z investicijo vredno preko 6 MIO EUR, bomo zagotovili konkurenčnost na svetovnem trgu in povečali možnost za uspešno rast podjetja v prihodnje.

Kje nas najdete? Smo le dve minuti stran od stare lokacije.

Nova proizvodna lokacija:

Rotis d.o.o.,  Novomeška cesta 15, 1330 Kočevje.  

Newsletter

25 let uspešnega delovanja

Spoštovani poslovni partner!

Z veseljem sporočamo, da je podjetje Rotis letos zaokrožilo 25 let uspešnega delovanja. V tem času smo beležili tako vzpone kot padce, številne spremembe trga, preživeli gospodarsko krizo, stalno optimizirali procese dela in se za Vas, naše partnerje, izboljševali na vseh področjih.

Vsa ta leta smo se osredotočali na kontinuirano strokovno izpopolnjevanje, re-investiranje celotnega dobička v razširitev
proizvodnih kapacitet, posodobitve procesov dela ter izboljševanje produktivnosti.

Ob tem jubileju se Vam, spoštovani poslovni partner, zahvaljujemo za sodelovanje.
Z Vašo pomočjo nam je uspelo!

Postali smo prepoznaven proizvajalec ležajev, zobnikov in stojnih delov, ki s preverjeno kvaliteto ter zastavljeno cenovno
pozicijo konkurira največjim evropskim in svetovnim podjetjem v panogi. S sposobnostjo prilagajanja poslovnih procesov vedno novim zahtevam trga smo se zapisali med ugledne trgovce s kovinskimi polproizvodi in različno strojno opremo.
Danes smo zaupanja vreden partner z dolgoletno tradicijo, urejeno plačilno disciplino, odlično bonitetno oceno in poslovnim delovanjem, ki prinaša vzajemne koristi.

Naš glavni cilj je tudi v prihodnje ohraniti in še nadgraditi naše dobro sodelovanje, da bomo povezani lažje osvajali nove trge, dosegali zastavljene finančne cilje in ostali vizionarsko naravnani. Sreča, uspeh, zadovoljstvo in rast so na strani drznih,
pogumnih in v prihodnost naravnanih partnerjev!

Veselimo se nadaljnjega sodelovanja z Vami!

Skupina Rotis.

New CNC Turning Lathe